НАШИТЕ УСЛУГИ

ИЗКОПИИ

Една от дейностите, които строителна компания Дева Транс осъществява и прецизно развива, са изкопите.

Изкопната дейност е фундаментална за строителството и здравото полагане на основните на сградата и Дева Транс има сериозен опит в изпълнението на различни по сложност видове изопи, вкючително и на изкопи за основи на сгради, изкопи за пътно строителство, изкопи на канали, изкопи за канализации и кариерни изкопи. Добри сме и при изкопите, чиято цел е добив на полезни изкопаеми, както други подземни изкопи.

Разполагаме с професионални машини за ископи. Машините, които използваме, са четириосни и двуосни самосвали, самосвали с кран, миничелни товарачи, влекачи, ремарке за строителна техника.
Ако се нуждаете от строителна механизация, също ще Ви съдействаме!

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

0

ДОСТАВКА НА СТРОИТЕЛНИ И ИНЕРТНИ МАТЕРИАЛИ

ДЕВА ТРАНС предлага доставка на строителни материали до обекта.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

0

ВЕРТИКАЛНА ПЛАНИРОВКА

ДЕВА ТРАНС може да изготви за Вас вертикална планировка.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

0

СЪБАРЯНЕ НА СГРАДИ

Събарянето на сгради е продиктувано не само от козметични промени и оптимизиране на жилищното пространство, но и заради безопасността на живеещите в квартала.
Събарянето на сгради се налага, когато сградата е стара и амортизирала или е незаконно построена.
Строителна фирма Дева Транс специализира в събарянето на сгради на конкурентни цени. Услугата включва не само фактическото събаряне, но и подготовката на сградата за разрушаване, обезопасяване на жилищния район, а също и почистване и извозване на строителните отпадъци при необходимост.
За да осъществи безопасно подобен проект е необходима не само добра координация на екипа, но и качествена техника. Строителна фирма Дева Транс разполага с пълния набор строителна техника, необходима за успешното завършване на заданието: багери,  включително и багер с хидрочук, булдозери, къртачи, кранове, щипка за разрушаване на сгради, товарни автомобили (самосвали), контейнеровози, контейнери за строителни отпадъци.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

0

ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

ДЕВА ТРАНС извозва строителни отпадъци. Фирмата разполага с 200 контейнера, както и собствено депо.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

0

ПРЕВОЗВАНЕ НА ИЗВЪНГАБАРИТНИ ТОВАРИ

ДЕВА ТРАНС превозва извънгабаритните машини, техника и товари.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

0

СТРОИТЕЛНА МЕХАНИЗАЦИЯ ПОД НАЕМ

39 товарни автомобила /самосвала/ с различна товароподемност и обем от 1,5 м³ до 26 м³; 3 специализирани автомобила с възможност за саморазтоварване (кран с 14-метрова стрела, товароподемност 1.25 тона и грайферни кофи); 2 миничелни товарача (бобкат), снабдени с кофа и вилица за палета; 5 комбинирани багера с отваряема кофа, хидрочук и вилица за палета; 5 верижни багера, с обем на кофите от 1 куб.м. до 2 куб.м.; 32-тонен булдозер с троен рипер; Верижен челен товарач с товаропоносимост 20 тона и обем на кофата от 3 куб.м.; Еднобандажен 13-тонен валяк; Двубандажен 3,5-тонен валяк; 3,5-тонен малък багер с различни кофи; Тотална станция; 200 контейнера за строителни отпадъци с обем от 6 м³; 7 товарни автомобила /контейнеровоза/; 3 хидрочука от 1600 кг. и 3600 кг.; Щипка за разрушаване на сгради.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

0

ИЗГРАЖДАНЕ НА ИНФРАСТРУКТУРНИ ОБЕКТИ

ДЕВА ТРАНС ООД планира и изгражда за Инфраструктура.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

0